Összes oldalmegjelenítés

Saját bloglista

Népszerű bejegyzések

2011. január 9., vasárnap

Lelked kincsestára


Elgondolkodtál már azon az egyszerű tényen, hogy mi kell ahhoz, hogy boldognak érezd magad? Mi kell ahhoz, hogy minden napod boldogságban teljen?


Ebben szeretnénk egy nagyon picit segíteni Neked, hogy könnyebben tudd megélni a mindennapjaidat!


Szerte a világon nagyon sok emberrel történnek csodák. Veled is megtörténhet. A válaszok ezekre a fent feltett kérdésekre nagyon egyszerűek.


A sorsodat a megszokott gondolkodásmódod és képzelőerőd teremti meg és alakítja: "mert miképpen gondolkodol a te lelkedben, olyan leszel magad is."




Lelked kincsestára:

1. Benned rejlik a kincsesház. Önmagadban keresd a választ szíved vágyaira.

2. Az emberiség történetében a bölcsek felismerték, hogy a nagy a nagy titok nem más, mint az a képességük, hogy felébresztik és felszabadítják tudatalattijuk (lelkük) hatalmát. Mindezt te is megteheted.

3. Lelked minden problémára tudja a választ. Ha elalvás előtt ezt sugalmazod lelkednek: "Reggel hatkor fel akarok ébredni" akkor pontosan hatkor fel is ébreszt téged.

4. Lelked építette testedet, s meg is gyógyíthatja. A tökéletes egészség képzetével ringasd magad álomba mindennap, s tudatalattid, leghűségesebb szolgád engedelmeskedni fog.

5. A gondolat az ok, a létrejövő körülmények - az okozat.

6. Ha könyvet vagy remek színdarabot írnál, és még jobban szeretnél szólni a hallgatóságodhoz, akkor továbbítsd szeretettel, érzéssel elgondolásodat a lelkednek, s az megfelelően reagál majd.

7. Te vagy a hajód kapitánya. A kapitánynak helyes parancsokat kell adnia: hasonlóképen neked is a megfelelő gondolatokat és képzeleteket kell lelked számára továbbítanod, mert a lelked kormányozza összes tapasztalataidat.

8. Sose mondd: "Nem engedhetem meg magamnak", vagy "Képtelen vagyok rá". Lelked szavadon fog, és gondoskodik róla, hogy ne legyen elegendő pénzed vagy képességed, s csakugyan ne tehesd meg, amit akarsz. Jelentsd ki: "Bármit megtehetek az Istenem segítségével"

9. Az élet törvénye a hit törvénye. A hit: elmédben megfogalmazott gondolat. Ne higgy olyasmiben, ami árthat neked vagy sérthet téged. Higgy lelked gyógyító, ösztönző, erősítő, gazdagító hatalmában. Kinek-kinek hit szerint adatik.

10. Változtass gondolataidon, és sorsodon változtattál.
www.szeretetkozpont.hu alapján

Nincsenek megjegyzések: