Összes oldalmegjelenítés

Saját bloglista

Népszerű bejegyzések

2011. január 9., vasárnap

Gondolatébresztő


HŐSÖKNEK 2011.
Vezendi István2010 november 22
„Aki másokat ismer az, Okos, aki önmagát ismeri, Bölcs,
aki másokat legyőz, Erős, aki önmagát legyőzi az Hős.”

Ezzel a felhívással ahhoz a tizenegy új partnerünkhöz szólunk, akikkel a 2011-es évben szeretnénk együtt működni.
Azt tapasztaljuk, hogy az emberek 95%-a nem képes elérni a céljait az életben. Sokszor halljuk: ”hát így alakult az életem”.Talán, mert annyi gondunk van mindennapi életünk során, hogy mire napunk és életünk végére érünk, elfáradunk fizikálisan is és mentálisan is.
Pedig a legtöbb ember szeretné önmagából kihozni a legjobbat. Szeretne időskori biztonságot, egészséges, tehetős és tartalmas életet élni, aminek a legnagyobb gátja ma Magyarországon elsősorban a híres magyar pesszimizmus, és annak következménye, a pénzügyi és az egészségügyi helyzet megromlása.
Az úgynevezett civilizált világban elképesztő terhelésnek vagyunk kitéve. Rengeteg impulzus és hatás ér minket életünk során. Hab a tortán, hogy emellett stresszes, mozgásszegény, önpusztító életet élünk. Rengeteg gyógyszert fogyasztunk, ami bizonyos kor felett elkerülhetetlen. Az elmúlt ötven évben drasztikusan csökkent az élelmiszereink tápanyag tartalma, ami miatt egy újabb civilizációs probléma alakult ki, a B típusú éhezés.
Tele van az életünk méreganyagokkal. Közel 3000 olyan veszélyes anyag vesz körül mindnyájunkat, amelyekkel a legtöbben inkább köszönő viszonyban sem lennének. Ez az életvitel olyan eredményekhez vezetett, amit ma a legtöbb ember tapasztal a környezetében. Sokan élnek olyan civilizációs problémákkal, krónikus betegségekkel, amitől legnagyobb vágyuk megszabadulni. Ahogy a régi mondás tartja: ”Az egészségesnek ezer kívánsága van, a betegnek csak egy.”
Átütő változást nem hoz, ha kevesebb gyógyszert szedünk, az sem ha orvost cserélünk, de még a zöldségek gyümölcsök fogyasztásának növelése sem, mert a legtöbb esetben csak vegyileg szennyezett vázanyagot fogyasztunk és a legtöbb orvos ma a medicinában érdekelt.
Ha ezt az életvitelt folytatjuk tovább, vajon milyen állapotok keletkeznek a jövőben?
Pénzügyi helyzetünk sem túl rózsás. Pedig a magyarok talpraesett emberek. Mégis méltánytalanul szegények vagyunk. Nagyon sokan számolnak milliós hitelekkel. Rengetegen veszítik el munkájukat. Sokan hónapról hónapra élnek, és 4-6 havi fizetésünk simán elmegy adókra. Az emberek 95%-a, a nyugdíj korhatár felett, épp abban az időben, amikor szeretnék kivenni megérdemelt pihenésüket egy becsülettel ledolgozott élet után, szegénységben, betegségben és létbizonytalanságban élnek, kilátások nélkül. Ki kíván ilyen jövőt magának és utódainak? Mi nem, az biztos.
A legtöbben mindkét problémára kiszámítható megoldást keresünk. Megoldásokat, nem pedig kifogásokat.
Létezik egy életmód program, amivel már többen találtak megoldást egészségügyi, és pénzügyi gondjaik megoldására. Talán neked is megfelel.
Magyar alapítók, magyar igényeknek is megfelelően létrehozták, azOrganic Mission Zrt-t, azzal a küldetéssel, hogy közösen meggyógyítsuk Földünket, testi, lelki, anyagi jóléthez, tudatos élethez segítsük embertársainkat és milliók életét jobbá tegyük. Amiben mi, a legnagyobb örömmel veszünk részt.
Ez a program, az egészségügyi problémáinkra azért jelent megoldást, mert veszélyes összetevőktől mentes; organikus egészségvédő készítményeket vezettek be, 20-60 szoros biológiai aktivitással. A készítmények szervezetre gyakorolt hatása elképesztő. Ezt a biológiai aktivitást, az alapanyagok termesztését és feldolgozását forradalmasító technológiák és egy világszínvonalú tudományos háttér együttes alkalmazásával érik el.
A technológiák és a tudomány, kéz a kézben, a legmagasabb szintű organikus hozzá állást teszik lehetővé. Ilyen technológiák a Bio-dinamikus alapanyag termesztés. Ami lehetővé teszi, hogy alapanyagokat, a legegészségesebb állapotban szüreteljék le, akkor mikor azok energiájuk csúcsára érnek, vegyszerek és gépek mellőzésével. Akettős fermentáció, ami biztosítja a készítmények elképesztő biológiai aktivitását. A szuperkritikus kivonási eljárással, amivel 250:1 arányú, veszélyes összetevőktől mentes, teljes spektrumú mikro tápanyag esszenciát sikerült létrehozni. A Dart-Vision eljárás, amivel lehetőség nyílt a világon először, a természetes hatóanyagok, gyógyszerészeti pontosságú kimutatására és adagolására.
Világhírű tudósok közös munkájának gyümölcse egy olyan termékcsalád, amely teljesen új dimenziót nyitott az egészségvédő termékek vonatkozásában. Áthidalják a gyógyszerek és a táplálék kiegészítők közötti űrt, amit a hagyományos ortodox egészségügyi modell nem volt képes megoldani.
Mindaz, amire a szervezetnek szüksége van, XXI. sz-i formában életre kelt.
Az Organic Mission kritikus fontosságú vállalattá vált, az új egészségügyi modell felállításában. Nem csak egyedi esetekre, hanem a nemzet teljes közegészségügyi helyzetére hatással tud lenni és lesz is. Magyarországon és még huszonhat országban.
Van olyan készítmény, amiről 50 hagyományos klinikai protokoll bizonyítja, hogy hatékonyan felveszi a küzdelmet a rákkal szemben. Anyagi helyzetünk megoldásának lehetősége csakis ilyen alapokra építhető.
Minden embernek lehetősége van arra, hogy részt vegyen ennek a küldetésnek a megvalósításában. Óriási szükség van rád, hiszen veled együtt óriási lépést tehetünk.
A betegnek csak egy kívánsága van, amire az Organic Mission a hatékony megoldást nyújt. Ezért nagyon fontos, hogy minél gyorsabban a köztudatban legyen ez az életeket megváltoztató küldetés.
Úgy érzed, van olyan ember a környezetedben, akiknek jó lenne az, ha 10-15 évvel megnyújthatná életét és egészséges, biztonságos életet akar élni, amiért hajlandó tenni is akkor, segíts célba juttatni ezt a humánus küldetést. Legyél környezeted számára te a kulcs. Mi a támogatásunkkal, az anyagi függetlenség, az emberi fejlődés és a tökéletes egészség lehetőségét ajánljuk fel azoknak, akik szövetségre lépnek velünk.
Nincs más dolgod, csak az, hogy velünk tarts és megváltoztasd az életed.
KULCSOM webhely alapján

Nincsenek megjegyzések: